Avajaisista tähän päivään

Avajaisista tähän päivään

Reilut kaksi viikkoa myymäläelämää takana! Ilman läheisten apua emme olisi mitenkään selvinneet lastenhoidosta, ja monessa muussakin käytännön asiassa tarvitsimme apua, ja tulemme vielä tarvitsemaan.

Päällimmäisenä tunteena on innostus ja kiitollisuus kaikesta mitä olemme saaneet kokea näinä ensiviikkoina. Olemme tavanneet hurjan määrän uusia ihmisiä, saaneet kontakteja yrityksiin ja oppineet uusia asioita ihan joka päivä.

Itselle vaikeinta on ollut hyväksyä se että emme pysty auttaa jokaikistä ihmistä joka tulee myymälän ovesta sisään. Toki jokaisen asiakkaan pyyntö/ehdotus/kysymys huomioidaan. Sitten punnitsemme näitä asioita ja muokkaamme valikoimaamme asiakkaiden toiveiden mukaan. Yksi tälläisistä on lasten ulkovaatteet huomioväreillä, niitä on kyselty todella paljon, ja siksi ne ovatkin saatavilla myymälästämme jo lähipäivinä!

Jo nyt olemme saaneet huomata miten metsään olemme menneet joissain tuotevalinnoissa tai muissa asioissa. Mutta otamme opiksemme! Meille kaikille uuden kassaohjelman opettelu on ollut haastavaa. Asiakkaat ovat olleet onneksi todella ymmärtäväisiä. Vielä on paljon opittavaa; kaikki normaalista hieman poikkeavat kassatilanteet saavat minut pienoiseen paniikkiin ja se toki hankaloittaa myyntitilannetta entisestään.

Hankala on myös arvioida milloin meitä työntekijöitä tulee olla enemmän kuin yksi. Tässäkin opimme joka päivä. Joulukuun ajan kaupoissa on tohinaa enemmän ja olemme varautuneet siihen, ja tarpeen vaatiessa joku ryntää apuun.

Työmäärä on tällä hetkellä hurja. Kaikki myyntitilanteiden lisäksi tehtävä työ vie järkyttävästi aikaa, kun ei meillä ole valmiita rutiineja vielä. Tämä on onneksi sellainen asia johon tulee varmasti helpotusta kunhan aikaa ehtii kulua.

Joko hoksasitte somesta meidän joulukuun tempauksen?! Kassalla jokainen asiakas voi täyttää kupongin jolla osallistuu Joulukalenteriarvontaamme. Arvomme joka päivä Jouluaattoon saakka yllätyslahjan osallistujien kesken. Lahjat ovat tuotteita joita löytyy myymälästämme. Onnea arvontaan!

Olemme huomanneet huippuhienon jutun; nuoret koululaiset tahtovat nyt pukeutua näkyvään (keltaiseen tai oranssiin) takkiin. Niimpä meiltä nyt saatavilla vedenpitävä näkyvä parkatakki koissa XS-5XL. Tämä takki on valmistettu työntekoon talviolosuhteissa, joten hengittävyys ja käyttömukavuus ovat tärkeimpiä ominaisuuksia.

Joko sinä olet käynyt myymälässämme?

 

 

 

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitteesi ei näy sivustolla. Pakolliset kentät on merkattu tähdellä *