Kiirettä pitää

Kiirettä pitää

Viime viikkoina olemme saaneet tehdä paljon töitä myymälän valmistumisen eteen. Yritämme kovasti saada siitä toimivan ja viihtyisän, jotta te asiakkaat löytäisitte sieltä tarvitsemanne. Siinä apuna olemme tottakai me myyjät, mutta kyllä hyvä tuotesijoittelu, kalusteet ja esimerkiksi valaistus merkitsevät paljon.

Olemme saaneet paljon kyselyitä työvaatteista joita myymme. Olemme ihan intoa täynnä, kun saamme tarjota teille työntekijöille oikeasti tosi hyviä työvaatteita.

L.Brador-tuotemerkkimme työvaatteet tulevat Ruotsissa. L. Brador on oikea valinta, jos laatu ja mukavuus ovat sinulle tärkeintä työvaatteissa, unohtamatta sitä että vaate näyttää oikeasti hyvältä päällä. Merkin stretch-housut ovat ihan päälliköt, yläosat istuvia ja näyttäviä! L.Bradorilla on kattava valikoima näkyviä työvaatteita, sekä maalarin, tai esimerkiksi timpurin töihin sopivia vaatteita.

Hollantilainen Hydrowear taas tekee kestäviä työvaatteita vaativiin olosuhteisiin. Muun muassa palo- sekä valokaarisuojaus näkyvässä työvaatteessa ovat pakolliset monella työmaalla, ja me saamme tarjota teille näitä työvaatteita vieläpä todella hyvään hintaan.

Ergonomia on päällimmäinen asia, mikä tulee mieleen ruotsalaisesta perheyrityksestä Arbeskosta. Se on markkinoiden johtava turvajalkineiden valmistaja. Arbeskon turvatyökenkien huipputeknologia on vertaansa vailla; pidä varasi, näihin jää koukkuun!

Turvatyökenkien standardit läpäisevät kirkkaasti myös toinen meidän edustamamme jalkinemerkki; sporttinen ReebokWork. Ajatus näiden kenkien takana on, että työkenkien on oltava niin kevyet ja miellyttävät, että niillä voisi juosta maratonin! Näissä kengissä todella on alumiininen turvakärki sekä pehmeä naulaanastumissuoja, mitä ei välttämättä uskoisi, kun kengät näkee/sovittaa.

Näiden tuotteiden lisäksi myymälästämme löytyy myös hurja määrä muidenkin työvaatemerkkien vaihtuvia outlet-tuote-eriä. Muun muassa Jobman, Projob, Helly Hansen Work sekä Fristads vilahtelevat tuotteiden nimilapuissa. Outlet-vaatteiden joukosta voit tehdä huippulöytöjä!

Tavoitteemme on, että jokainen asiakas löytää sen juuri oikean tuotteen itselleen. Voimme vaikuttaa työntekijöiden arkeen omalta osaltamme ratkaisevasti. Ihminen on suuren osan vuorokaudesta työvaate yllään, me tunnemme tämän vuoksi ison ja tärkeän vastuun.

 

 

 

 

 

 

 

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitteesi ei näy sivustolla. Pakolliset kentät on merkattu tähdellä *