Logo työvaatteeseen

Logo työvaatteeseen

Kun yritys tulee asiomaan meidän myymälässämme, tarjoamme alennusprosentin, mikä koskee myymälämme ovh-hintaisia tuotteita. Alennuksen lisäksi lähes kaikkiin myymälämme yläosiin, sekä esimerkiksi haalareihin, tarjoamme painatuksen, joka sisältyy myös tuotteen hintaan. Painatus voi olla yrityksen nimi sekä yhteystiedot kuten puhelinnumero tai valmis logo. Asiakas voi lähettää logon meille sähköpostilla. Painatus voidaan tehdä jollain värillä, tai esimerkiksi heijastavan harmaan refleksin värisenä, joka näin talviaikaan on hyvä vaihtoehto.

Työvaatteesta tulee todella yksilöllisen näköinen kun se on saanut painatuksen. Voi luvata että kenelläkään muulla maailmassa ei ole juuri samanlaista takkia! Logo tai nimi painetaan usein selkään ja/tai etupuolelle. Selkäpainatus voi usein olla isompi, rintalogo taas pienempi. Teemme painatuksia vain meidän kauttamme hankittuihin työvaatteisiin. Jos sinulla on jo työvaate josta painatus puuttuu, tai  mietit mistä saisit yrityksellesi uuden logon,meillä on todella ammattitaitoinen yhteistyötaho jonne voimme sinut ohjata.

Miten kauan painatus pysyy vaatteessa? Siitä emme pysty antaa mitään aikatakuuta. Painatuksen pysyvyyteen vaikuttaa moni asia: muun muassa kankaan materiaali, logon muoto, vaatteen käyttöolosuhteet sekä mekaaninen kulutus. Jokaisella painatuksella on yksilöllinen aika jonka se säilyy hyvänä. Mutta jos painatus kulahtaa kun vaate muuten olisi vielä käyttökelpoinen, teemme tietenkin kaikkemme jotta saamme korjattua painatuksen.

Kun meille sitten jää yrityksen logo/nimi talteen koneelle, saamme nopeasti tulostettua lisää painokuvia halutun värisenä kun asiakas tarvitsee seuraavan kerran johonkin tuotteeseen painatuksen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että asiakas soittaa tai tulee käymään.  Hän valitsee vaatteen ja katsomme asiakkaan toiveiden mukaan painatuksen sijainnin. Teemme painatuksen ja parhaassa tapauksessa asiakas saa alle tunnissa vaatteen valmiina mukaansa.  Työvaate on heti painatuksen jälkeen täysin käyttövalmis.

Joko teidän yrityksellä on logo valmiina? Vai haluaisitko mainostaa yrityksenne nimeä ja puhelinnumeroa työtakkisi selässä? Ilmianna itsesi/ yrityksesi, niin me otamme yhteyttä teihin!  Hyvännäköiset, kestävät työvaatteet yksilöllisellä painatuksella ovat merkittävä osa yrityksenne näkyvyyttä sekä imagoa. Ne ovat myös ehdottomasti työntekijöidenne yhteisöllisyyttä edistävä tekijä.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitteesi ei näy sivustolla. Pakolliset kentät on merkattu tähdellä *