Myymälän kuulumiset vol.2

Myymälän kuulumiset vol.2

Mitä siis myymälässä on nyt tapahtunut / saatu aikaan? On kuulkaa ihan tuskaa kun päivät menee hirveää vauhtia ja välillä (joka ilta) meistä tuntuu että ollaanko me saatu mitään asiaa eteenpäin tänäänkään? Varmasti nämä ovat tuttuja tunteita monelle muullekin? Uni ei myöskään viime aikoina ole meinannut tulla iltaisin, kun ajankohtaiset tärkeät asiat alkaa pyöriä päässä, eikä jätä rauhaan. Tämäkin on tapahtunut varmasti joskus muillekkin, luulen?

Avajaiset ovat nyt niin lähellä, että aivan kaikki hereilläoloaika voisi tehdä töitä niihin liittyen. Ja miten mukavaa työtä tämä onkaan! Yksi tärkeä osa meidän työtä viime päivinä ja viikkoina, on ollut päättää tarkasti myymälän tuotevalikoima.

Oletko koskaan miettinyt miten kaupat valitsevat tuotteensa? Tämä projekti on vasta herättänyt mut todellisuuteen: joka ikinen tuote meidän(kin) myymälässä on valittu todella tarkkaan. Yhtäkään vaatetta ei ole vain tilattu, ja tuumattu että ihan ookoo, olkoon vaikka tuo. Jokaisella tuotteella on käyttäjäryhmänsä.

Meidän työtämme on jo nyt kuvitella että asiakas tulee myymälään. Millainen asiakas hän on, millaisessa paikassa hän työskentelee? Miten me voimme auttaa häntä, parantaa hänen työolojaan ja työturvallisuuttaan?

Ihan mahtavaa työtä vai mitä?! Tervetuloa!

 

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitteesi ei näy sivustolla. Pakolliset kentät on merkattu tähdellä *