Myymälän kuulumisia

Myymälän kuulumisia

Tänään on tasan neljä viikkoa avajaisiin! Kun alkuvuodesta kirjoitimme vuokrasopimuksen Ideaparkin kanssa, tuntui syksy ja avajaiset aika kaukaiselta. Aloimme aktiivisesti tekemään töitä myymälän perustamiseen liittyen hienäkuussa, eli neljä kuukautta ennen avajaisia.

Ensimmäiseksi teimme muistilistan tärkeistä asioista. Voi kumpa se lista olisi tallessa. Se koki viikkojen kuluessa sellaisen muodonmuutoksen että ei sitä enää samaksi tunnistaisi. Kun yhden asian saimme viivata yli tuli jo toinen ja kolmas hoidettava juttu mieleen. Nopeasti saimme huomata että asioita jotka täytyy järjestää on paljon enemmän kuin aluksi kuvittelimme. Emme olisi ikinä selvinneet ilman ystävien ja tuttavien neuvoja.

Nyt kuitenkin tuntuu että asiat alkavat olla hallinnassa. Ehkä se johtuu siitä että olemme saaneet aloittaa n.s. konkreettisten töiden teon, joista jo jää jotain näkyvää. Tänään oli paras päivä; saimme myymälän avaimen! Tänään pyörimme myymälässä ihastellen ja suunnitellen sisustusta. Maanantaina pääsemme kantamaan kalusteita sisälle myymälään ja luulempa että päädymme myös tekemään pientä pintaremonttia. Siitä lisää seuraavaksi.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitteesi ei näy sivustolla. Pakolliset kentät on merkattu tähdellä *